Over

De oprichtster 

Ik ben van kinds af aan altijd gek geweest op dieren. Ons gezin is door de jaren heen af en toe eens verdubbeld door alle huisdieren.

Ik kreeg de paardenmicrobe te pakken toen ik voor het eerst op ponykamp ging op 7-8 jarige leeftijd. Toen ik 9 jaar was volgde ik paardrijlessen in Manege De Cloche. Al snel werd duidelijk dat dit niet zomaar een fase ging zijn.

Toen ik 10 jaar was kregen ik en mijn broer (die ondertussen stopte met paardrijden) ons eerste paard: Gräfin een Hannoveraanse merrie die uit de sport kwam. Zij was toen 14 jaar, helaas is ze recent overleden (23/03/2020).

Na die vele mooie jaren die we samen hebben beleefd genoot Gräfin van haar meer dan verdiend pensioen samen met mijn nieuwste aanwinst Godiva D’Aubry een 6-jarige merrie die ik aankocht in mei 2019.

Hoe kwam ik op het idee om Hippocura op te richten?

Net zoals heel wat mensen doe ik alle verzorging van mijn paarden zelf, maar wat doe je als je ziek bent? Of als je door omstandigheden gewoon echt geen tijd hebt om het werk te doen?

Vaak vragen we het dan aan vrienden of familie maar die hebben vaak niet voldoende kennis om te zien of er iets mis is met het paard. Of wat doe je als je paard stampt naar de persoon die de verzorging overneemt? Of wat als de als hij/zij een fout maakt?

Met Hippocura wil ik het voor iedereen mogelijk maken om een geschikte vervanger te vinden om de verzorging van zijn paard(en) over te nemen.

Onze partners:

Vul onderstaand formulier in als:

Je meer te weten wilt komen over Hippocura, je een paardenoppas aan huis zoekt of je een paardenverzorger op het platform van Hippocura wil worden.

    Ik ben op zoek naar een paardenoppas.Ik wil aan de slag als verzorger (binnenkort!)

    You don't have permission to register